Кадър: БТВГласуването вчера не е в наша полза, но усилията ни

...
Кадър: БТВГласуването вчера не е в наша полза, но усилията ни
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Почувствах се на дъното, когато пакет Мобилност мина с два гласа разлика

Кадър: БТВ

Гласуването през вчерашния ден не е в наша изгода, но напъните ни през последните две години въпреки всичко дадоха резултат, тъй като това гласоподаване се обезсмисля. Нещата би трябвало да отиде на триалог. Дебатите могат да започват, само че няма по какъв начин да приключат.

Това сподели в утринния блок на БТВ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, който разяснява вчерашното гласоподаване в Европейския парламент на пакет " Мобилност ". " За мен се търси политически резултат с бързането да се одобри този пакет, с цел да може избрани хора да си създадат фотография и да се похвалят. И на хората, които внасят пакет " Мобилност ", е ясно, че той няма по какъв начин да мине на второ четене. Последните две години аз пребивавам с проблемите на българските водачи и ми е доста тежко, че български евродепутати не участваха в гласуването и пакета влезе в пленарна зала единствено с два гласа. Тогава се усещах на дъното ", разгласи Новаков.

" При последното внасяне на пакет " Мобилност " нещата се случиха силово и бяха нарушени правила на Екологичен потенциал. Ние внесохме 1200 ремонти, които бяха гласувани за 3 минути. Това беше незаслужено. Вчерашното гласоподаване не е позитивно, само че имам вяра, че в идващия парламент нещата ще стартират от нулата. Надявам се в идващия европарламент да има по-диалогични депутати. Второ - ще има нова Европейска комисия и се надявам, че ще можем да договорим нова договорка. В България транспортните компании са дребни, фамилни, с по един до два камиона. Те няма по какъв начин да се приспособят към тези правила. За тези компании е най-опасно. Освен това в Западна Европа няма задоволително охраняеми паркинги. Шофьорите може и да желаят да спят в хотели, само че и хотели няма задоволително ", разкри българският евродепутат.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР